صفحه اول گوگل چیست؟ 10 تکنیک بهینه سازی وبسایت برای نتایج نخست گوگل

صفحه اول گوگل چیست؟ بهینه سازی وبسایت برای نتایج نخست گوگل

صفحه اول گوگل چیست؟ تکنیک های صفحه نخست گوگل را بیاموزیم

اولین صفحه گوگل برای هر کسب و کاری اهمیت زیادی دارد. در این مقاله، ۱۰ روش برای رسیدن به صفحه اول گوگل معرفی شده‌اند.

10 تکنیک بهینه سازی وبسایت برای نتایج نخست گوگل

قرار گرفتن در صفحه اول گوگل، آرزوی هر مالک وب‌سایتی است که بخواهد لینک سایت خود را در آن مشاهده کند. به همین دلیل، آن‌ها همواره تلاش می‌کنند تا بهترین متخصصان سئو را برای دستیابی به این هدف به خدمت بگیرند. با این حال، همان‌طور که می‌دانید، در هر صفحه نتایج گوگل تنها ده لینک نمایش داده می‌شود و برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل باید مراحل سئو را به‌طور کامل و اصولی طی کنید، به‌ویژه اگر کلمه کلیدی انتخابی شما از کلمات پربازدید و تک‌کلمه‌ای باشد.

فهرست مطالب

صفحه اول گوگل چیست؟ این همان جایی است که هر وب‌سایت آرزو دارد حضور داشته باشد.

در این مقاله آموزشی، مهم‌ترین تکنیک‌ها برای رسیدن به صفحه اول گوگل معرفی شده است.

برای قرار گرفتن لینک در صفحه اول گوگل، باید سایت شما بر اساس استانداردهای موتورهای جستجو بهینه‌سازی شود.

گوگل در چند سال اخیر الگوریتم‌های مختلفی را معرفی کرده است که رعایت این الگوریتم‌ها به شما کمک می‌کند تا به‌راحتی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن رتبه سایت خود را افزایش داده و در نهایت در صفحه اول گوگل قرار بگیرید.

البته باید به این نکته توجه داشته باشید که انتخاب کلمات کلیدی نیز در این فرآیند نقش مهمی ایفا می‌کند.

در این مقاله آموزشی سئو، قصد داریم ۱۰ تکنیک را معرفی کنیم که به شما کمک می‌کنند تا لینک سایت خود را در صفحه اول گوگل قرار دهید:

ده تکنیک برای قرار گرفتن لینک در صفحه اول گوگل

نام دامنه وب‌سایت

نام دامنه باید کوتاه باشد، هرچند که همیشه این امر ممکن نیست. برای مثال، سایت www.boardgamegeek.com با وجود داشتن نام دامنه بلند، از نظر مفهوم به برندینگ کمک می‌کند. مهم‌تر از کوتاه بودن نام دامنه، تطابق مفهومی آن با محتوای سایت است. استفاده از کلمات کلیدی اصلی به موتورهای جستجو و کاربران کمک می‌کند تا موضوع صفحه را بهتر درک کنند و راحت‌تر به خاطر بسپارند. موتورهای جستجو علاوه بر محتوای سایت، نام دامنه را نیز بررسی می‌کنند. استفاده از کلمات کلیدی انگلیسی در نام دامنه به بهینه‌سازی سایت کمک می‌کند.

متا تگ عنوان

یکی از مهم‌ترین متاتگ‌ها در سئو، متا تگ عنوان یا title است. عنوان صفحه باید بین ۳۰ تا ۶۰ کاراکتر باشد و کلمات کلیدی اصلی را در بر گیرد. بهتر است بین کلمات کلیدی از کاراکترهای خاص مانند – یا | استفاده شود. اگر این متا تگ خالی بماند، گوگل بر اساس محتوای شما عبارت مناسبی را حدس می‌زند و جایگزین می‌کند. بهتر است تعداد کاراکترهای عنوان از ۶۰ فراتر نرود، چرا که گوگل برای این بخش ۵۱۲ پیکسل اختصاص داده است و بیشتر از آن به صورت نقطه‌چین نمایش داده می‌شود.

متا تگ توضیحات

متا تگ توضیحات در صفحه سایت شما نشان داده نمی‌شود اما در صفحه نتایج جستجوی گوگل نمایش داده می‌شود و باید بیان‌کننده محتوای اصلی سایت باشد. طول این متا تگ باید بین ۷۰ تا ۱۵۰ کاراکتر باشد و بیشتر از آن به صورت نقطه‌چین نمایش داده می‌شود که می‌تواند تاثیر منفی بر رتبه شما داشته باشد. بهتر است کلمه کلیدی اصلی را دو بار در آن به کار ببرید.

تگ عنوان H1

این عنوان مقاله شماست و در بالای محتوای سایت قرار می‌گیرد. این باید با متا تگ عنوان شما متفاوت باشد و نباید به صورت سئو نوشته شود. البته کلمه کلیدی باید در آن نوشته شود اما باید کاربرپسند باشد. نکته مهم این است که در هر صفحه باید فقط یک بار از تگ H1 استفاده کنید و برای زیر عنوان‌ها به ترتیب از h2 و h3 استفاده شود.

کلمات کلیدی داخل متن

مهم‌ترین مساله برای افزایش رتبه سایت و قرارگیری آن در صفحه اول گوگل، استفاده مناسب از کلمات کلیدی در متن است. چگونگی استفاده از کلمات کلیدی در محتوای سایت بسیار مهم است. استفاده بیش از حد، باعث جریمه شدن توسط گوگل می‌شود و استفاده خیلی کم هم اثری نخواهد داشت. محتوا باید حداقل ۵۰۰ کلمه باشد تا گوگل آن را به عنوان یک مقاله در نظر بگیرد. برای نتیجه بهتر، توصیه می‌شود که تعداد کلمات محتوا بین ۱۲۰۰ تا ۱۶۰۰ باشد. همچنین، چگالی کلمات کلیدی باید بین ۱ تا ۳ درصد باشد و تمرکز استفاده از آن‌ها در پاراگراف‌های اولیه بیشتر باشد.

تگ ALT برای عکس‌ها

تگ alt به گوگل برای جستجوی عکس‌ها کمک می‌کند. هنگامی که کاربر عکسی را در قسمت image گوگل جستجو می‌کند، این شانس وجود دارد که عکس شما در قسمت‌های ابتدایی نشان داده شود. مهم‌ترین نکته این است که محتوای تگ alt و عکس‌ها باید با موضوع اصلی سایت شما مرتبط باشد و کلمات کلیدی اصلی را در آن به کار ببرید. تگ‌های alt هر عکس باید با یکدیگر متفاوت باشند.

لینک‌های داخلی

لینک‌های داخلی، لینک‌هایی هستند که صفحات مرتبط سایت را به یکدیگر متصل می‌کنند. انکر تکست لینک‌های داخلی باید کلمه کلیدی صفحه مورد نظر باشد و همچنین ارتباط محتوایی بین صفحات ارتباط داده شده وجود داشته باشد. مهم‌ترین مزیت لینک‌های داخلی این است که پیمایش کاربران در سایت را راحت‌تر می‌کند که این می‌تواند تاثیر مهمی در قرارگیری سایت شما در صفحه اول گوگل داشته باشد.

لینک‌های خارجی

لینک‌های خارجی، لینک‌هایی هستند که شما به دیگر سایت‌ها می‌دهید یا از دیگر سایت‌ها دریافت می‌کنید. تاثیر این لینک‌ها در رسیدن به صفحه اول گوگل بسیار بیشتر از لینک‌های داخلی است، به‌ویژه اگر از شبکه‌های اجتماعی باشند. هرچه محتوای سایت شما مناسب‌تر باشد، احتمال دریافت لینک‌های خارجی به سایت شما بیشتر خواهد بود.

سرعت سایت

سرعت سایت از عوامل مهمی است که نقش تعیین‌کننده‌ای در قرار گرفتن سایت شما در صفحه اول گوگل دارد. حتی اگر تمامی موارد سئو به خوبی رعایت شود، اما سرعت بارگذاری سایت بالا باشد، نتیجه منفی بر رتبه شما خواهد داشت. سرعت بارگذاری زیاد نه تنها تاثیر منفی بر سئو سایت شما دارد، بلکه باعث ترک کاربران می‌شود. حتی تاخیر یک ثانیه‌ای در بارگذاری می‌تواند نتایج منفی به همراه داشته باشد.

نقشه سایت

برای بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو، داشتن یک نقشه سایت واضح، قابل‌خواندن و به‌روز ضروری است. نقشه سایت باید به موتورهای جستجو نقشه کلی مسیر پیمایش را معرفی کند و هر تغییری که در سایت لحاظ می‌کنید باید سریعا در فایل sitemap به‌روزرسانی شود. داشتن نقشه سایت به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا بهتر در سایت شما پیمایش کنند و از این رو در صفحه اول گوگل قرار بگیرید.

Mobile First

با توجه به اینکه اکثر جستجوها از سوی کاربران روی دستگاه‌های تلفن همراه انجام می‌شود، گوگل از بهار 2020 به فهرست‌سازی Mobile First برای همه وب‌سایت‌ها روی آورده است. این به این معنی است که روش اولیه خزیدن گوگل برای ارزیابی وب‌سایت شما استفاده از یک ربات خزنده تلفن همراه است. برای رتبه خوب در گوگل، وب‌سایت شما باید برای مشاهده در دستگاه‌های تلفن همراه مناسب باشد. این شامل استفاده از طراحی وب ریسپانسیو است که وب‌سایت شما با دستگاه‌های مختلف سازگار باشد. برای بررسی اینکه وب‌سایت شما انتظارات گوگل را برآورده می‌کند، می‌توانید از کنسول جستجوی گوگل استفاده کنید و یک URL از وب‌سایت خود وارد کنید تا ببینید آیا Google صفحه را به‌عنوان موبایل‌پسند می‌بیند یا خیر.

سرعت صفحه

سرعت صفحه می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر روی قرار گرفتن شما در صفحه اول گوگل داشته باشد، به خصوص برای دستگاه‌های تلفن همراه که سرعت تأثیر مهم‌تری بر تجربه کاربر دارد. برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل، سرعت صفحات وب‌سایت شما باید بسیار عالی باشد تا بتوانید در نتایج گوگل در جایگاه‌های نخست قرار بگیرید.

خدمات پینک سئو

با پینک سئو در ارتباط باشید

اخبار سئو
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها